På Tyrevoldsdal har vores avl så høj kvalitet, at vore bedste handyr har hingstekvalitet, både når man ser på individet og på afstamning og BLUP.

Selvom det er et stort arbejde at udvikle en god hingst og drive bedækningsaktivitet, er det gennem de sidste 20 år blevet en fast del af vores liv, og vi glæder os over kontakten med alle de interesserede hoppeejere og det at kunne følge med i resultaterne af vores hingsts mange afkom.

Vi avlede og fik kåret Danmarks første Orrisøn, Kjarni fra Tyrevoldsdal, DK1962106231, som er far til hele 369 afkom. Kjarni nyder nu sit otium i Norge med et fast, lille stod på 5 hopper og 5 km mark!

Som Kjarnis afløser har vi valgt Jón fra Tyrevoldsdal (se herunder), også egen topavl, kåret med B:8.35 – R:8.35 = T: 8.35 og med 125 i BLUP er han en af Viktor fra Diisas bedste sønner.

Med 78 afkom allerede som 7års er Jón en af Danmarks mest benyttede hingste, og der er flere afkom på vej efter en fantastisk sæson 2017, hvor Jón var Danmarks næstmest benyttede hingst med 33 besøgende hopper, der ALLE ER DRÆGTIGE!

I pipelinen har vi p.t. to lovende hingsteføl, Oliver-fra Kvistum-sønnen Jónatan (efter Jóns mor, Jónína) og Jón- sønnen Sakarias efter den smukke 4gænger Silja fra Tyrevoldsdal.